Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Slabší výkon, přesto 6 bodů

publikováno 20.12.2014

Poslední turnaj v tomto roce se konal 20.12. znovu ve Velké Bystřici. Kromě toho tak měla být odehrána polovina zápasů v lize. Bisons odcestovali v hojném počtu a měli se utkat se soupeři ze spodních pater tabulky - Fbc Playmakers Prostějov B a FBC Droždín B.

vs FbC Playmakers Prostějov B  2:1 (1:1, 0:0, 0:1)

Soupeř z Prostějova dojel na turnaj pouze v počtu 6ti hráčů. Dalo se předpokládat, že utkání nebude nijak těžké a půjde o snadný zisk tří bodů. Opak byl ale pravdou! Úvod sice začal z naší strany dobře, když se ke ztracenému míčku před soupeřevou brankou dostal Dan Cagášek a jeho střela prošla do brány.Přesně minutu na to však míček směřující do naší brány odpálil pryč Mišun, bohužel však stál v brankovišti, a tak bylo nařízeno trestné střílení. V bráně chytající David Pečinka nakonec neměl proti střele z blízkosti šanci, a tak bylo srovnáno. Pasáž, od této doby až do začátku třetí třetiny by se dala popsat následovně: bezzubost, nepřesnost, chybějící pohyb a dávka štěstí. Na začátku třetí třetiny se sice krásnou akcí Bisons dostali do vedení, když Adamík našel křižnou přihrávkou Petříka. Utkání skočilo tímto chudým výsledkem a je s podivem, že neskončilo spíše s remízou. Soupeř měl příležitostí dost, hlavně v posledních vteřinách hry. Další utkání nás čekalo za delší čas, a tak bylo třeba se připravit, a vyříkat si nedostatky, kterých bylo opravdu dost.

 

vs FBC Droždín B  4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Droždín byl na turnaji ve větším počtu, než bývalo obvyklé a náš tým musel hlavně něco udělat se sebou. Před začátkem jsme si vytkli tedy chyby z minulého zápasu a semkli se. Do brány se v tomto zápase postavil Martin Levinský. Úvod vyšel skvěle, první formace hrozila před brankou, a druhou šancí se prosadila. Kubík stříílel, brankář míček pouze vyrazil, ale právě k Adamíkovi, který ho z oblasti brankoviště dostal do brány. Hra byla zcela kontrolovaná ze strany Bisons, soupeř si prakticky nevypracoval žádnou vyloženou šanci. Přestože že byl takový průběh zápasu, nedařilo se dát branku. Buď šla střela vedle, nebo ji zklikvidoval brankář. Takto to trvalo do konce první třetiny, ale stejný scénář byl i v třetině druhé. Ze začátku sice dával branku Michal Kubík, ale jinak to bylo vše. Droždín si jen zahrál přesilovou hru, ale ani tam nebyl nijak nebezpečný. Třetí třetina začala dalším vyloučení ze strany Bisons, ale i to dopadlo stejně. Snad jen podotknout, že v něm utekl sám na bránu Netočný, ale brankář jej vychytal. Pak naštěstí přišla branka Daniela Cagáška a ke konci třetiny se trefil s tečí soupeře Adam Schön. Celý zápas byl kontrolovaný, přesto bylo tak moc šancí, že je podivující, že skóre bylo tak nízké. Půlka sezóny uplynula a Bisons tento rok přečkají na prvním místě v lize s 33 body.

 

Sestava: Levinský (G), Pečinka (G), Kubík, Netočný, Střelec, Vojáček, Cagášek, Šmotek, Fojtů, Adamík, Jochec, Schön, Papežík, Petřík, Mišun

Kategorie: florbal

Návštěv: 38865
Dnes: 2
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
37 (55,2%)

  příklep...
7 (10,4%)

  golfák!
11 (16,4%)

  bekhend, ako pán
12 (17,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz