Úvod » Články

Výlet do Postřelmova za plný počet bodů

publikováno 08.03.2015

Do dalekého Postřelmova zavítali Bisons v rámci 11. kola Olomoucké soutěže mužů. První zápas je čekal tým FBC Olomouc, který jako jediný porazil Bisons v této sezóně. Druhý zápas měl být proti poslednímu týmu tabulky - FBC Droždín B.

vs FBC Olomouc  9:0 (5:0, 4:0, 0:0)

Před zápasem Bisons chyběli na palubovce tři hráči, kteří se trochu ztratili po cestě na místo konání turnaje, a mezi nimiž byl i brankář Levinský, který měl nastoupit do brány na první střetnutí. Naštěstí všichni stihli dorazit včas, a tak se mohlo hrát. Začátek zápase začal lépe pro Bisons, kteří si vypracovali pár šancí. Do tyčky střílel po menší kombinaci Netočný, a potom brankářka Olomouce vyrazila nohou nepříjemnou střelu Vojáčka. Soupeř se do zakončení příliš nedostával, většinou byl zastaven při útočné akci, byť i za cenu faulů. První gól přišel v šesté minutě, před brankoviště soupeře uhlídal míše Adam Schӧn, následně poslal přihrávku na Daniela Cagáška, který poslal míček do prázdné branky. Po dvou minutách hry přidal další branku Jiří Netočný, který si pokryl míček a střelou ze střední vzdálenosti se nemýlil. Na tři nula po dalších dvou minutách zvyšoval aktivní Schӧn, kterého před brankou našel Cagášek. V poslední minutě padly ještě dvě branky, když nejprve střílel Jan Střelec, poté co brankářka jeho střelu neudržela, a míček jí propadl do branky. Dále pak sekundu před koncem Ondřej Šmotek nahodil míček vzduchem před bránu na Daniela Cagáška, který ho bez zpracování z první poslal do brány. Druhá třetina začala dobře, protože se hned v první minutě prosadil Šimanský, a po chvíli dával branku Michal Kubík po přihrávce od Adama Schӧna. Po tomto gólů muselo FBC Olomouc bohužel střídat brankáře, protože jejich brankářce při souboji o míček u brankoviště byla poraněna levá ruka. Doufejme, že se nejedná o nic vážného. Za protesty byl vyloučen hráč Olomouce, ale Bisons si přesilovou hru dlouho nezahráli, protože si soupeř vynutil aktivní hrou faul, kdy si šel za sekání sednout na trestnou lavici Šmotek. Hra 4 na 4 se nám ale povedla, protože druhou branku přidal Schӧn, kterému přihrával Petřík. Nedlouho nato se do úniku dostal Vítězslav Petřík, který využil zaváhání posledního hráče Olomocue, ale byl faulován. Nařízené tresté střílení jel ten samý hráč, ale nájezd neproměnil. Při vysokém vedení Petřík zkoušel nájezd ala Joakim Karlsson, ale bohužel to nevyšlo. V půlce třetiny přidal devátý gól Šimanský. Přišlo ještě pár vyloučení, ale změna skóre neproběhla už ani ve třetí třetině, a tak Bisons vyhráli vysoko 9:0. Pro brankáře Levinského to byla čtvrtá vychytaná nula v sezóně.

 

vs FBC Droždín B  8:4 (2:0, 4:2, 2:2)

Zápas s posledním Droždínem papírově vypadal, že bude jasné, kdo si odveze body. Sestava žlutočerného celku však na to měla zcela jiný názor. Do branky nastoupil David Pečinka. Začalo se v divokém tempu a celkově styl hry byl hodně zmatený a divoký. V šesté minutě přišla šťastnější chvilka pro Bisons, to se prosadil Adam Schӧn, kterému nahrával Petřík. Na 2:0 zvýšil Jiří Netočný, kterému nahrával opět Petřík. Soupeř hrozil, ale štěstí stálo při Bisons. Druhá třetina už byla klidnější. Netočný svým druhým zásahem zvyšoval na 3:0. Pak ale soupeř snižuje individuální akcí. Nedlouho po snížení se dostalo výhody přesilové hry pro Bisony. Už to vypadalo, že přesilová hry bude nevyužita, ale vteřinu před jejím vypršení dal branku Ondřej Šmotek střelou z věší vzdálenosti. Ke konci druhé třetiny padly ještě dva góly do sítě Droždína, když se nejprve prosadil Adamík a o pár desítek vteřin později Cagášek. Soupeř však ještě před vypršením času snižoval. Třetí třetina byla nejvyrovnanější a soupeř v úvodu snížil zase o jeden gól. Po třech minutách však přidal svoji druhou branku Víťa Adamík. Blížil se pomalu konec zápasu a v něm ještě vstřelil svůj čtvrtý gól Droždín. Minutu před koncem na konečný výsledek upravuje svým hattrickem Adamík. Přestože soupeř Droždína zůstává na posledním místě, předvedl dobrý výkon, i když to na body nestačilo. Bisons si tak díky 6 získaným bodům zajistili první místo v tabulce soutěže.

 

Sestava: Levinský (G), Pečinka (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Petřík, Adamík, Kubík, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Mišun

Kategorie: florbal

Návštěv: 38855
Dnes: 1
Online: 7

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery