Úvod » Články

Výkon jak na houpačce

publikováno 14.03.2015

Hned po týdnu čekal Bisons další ligový turnaj - 12. kolo. Hrálo se na hale ve Velké Bystřici, kde pořádal Šternberk, který byl i naším prvním soupeřem. Druhý soupeř byl tým Arktic Olomouc.

vs Fbc Falcons Šternberk B  7:2 (2:1, 5:1, 0:0)

První zápas proti Šternberku byl zároveň i prvním zápasem ligového turnaje. Tento zápas se představil v bráně David Pečinka. Začátek zápasu byl vyrovnaný, přesto později získávali převahu Bisons. Hrálo se hodně útočně. Na první branku se čekalo poměrně dlouho, až do 9. minuty. To se prosadil střelou z dálky Ondřej Šmotek. Zvýšení na rozdíl dvou branek přišlo ještě v té samé minutě, poté co Petřík po individuální akci volil nahrávku na volného Dana Šimanského a ten se nemýlil. Soupeř však stihle ještě do konce třetiny snížit. V druhé třetině začali tedy Bisons s těsným vedením, ale to netrvalo dlouho, Petřík dává branku parádní střelou po stejně dobré náhrávce od Netočného. Za další minutu byl vyloučen hráč Šternberka. Přesilovka byla úspěšná, když se v ní strefil v dobré formě hrající Adam Schӧn. Soupeř postupem času snižuje na 2:4, to je ale z jeho strany vše. Do konce druhé třetiny se trefuje znovu Vítězslav Petřík dorážkou do brány, po něm také znovu Daniel Šimanský a nakonec Michal Kubík. Poslední třetina branku nepřinesla, i když měli Bisons dvakrát výhodu přesilové hry. Konec zápasu tak zvládli odehrát v pohodě, i když se nepovedlo zvýšit náskok, přestože se šance vyskytly. Zápas skončil poměrně podobným výsledkem jako předešlé duely proti Šternberku, nepočítáme-li ten poslední. 

 

vs Arktic Olomouc  4:10 (2:1, 0:5, 2:4)

Že borci z Akrtic Olomouc budou těžkým soupeřem se vědělo už dopředu. Napovídalo tomu i poslední střetnutí, kde Bisons v pohledném zápase vyhráli těsně o jednu branku. V bráně se představil Marťas Křístek. Hned v úvodu se vyskytly šance na obou stranách, přesto se jako první radoval tým Arkticu. Trocha prostoru a hráč Arkticu předvedl individuální zdatnost a prokličkoval se přes brankáře až do brány. Až v půlce první třetiny snižoval aktivní Adam Schӧn. Uběhlo pár vteřin a Bisons se náhle dostávají do vedení, po strefe "rakety" Jiřího Netočného. První třetina byla vyrovnaná, druhá již nikoliv. Akrtic na Bisons doslová vlétl a přehrával je ve všech aspektech hry, díky pohybu a přechodu do útoku trestal chyby a dával góly v podstatě do prázdné branky. Pomohly mu k tomu ještě darované přesilovky, které soupeř zužitkoval dokonale. Hrozivé skóre však ještě narůstalo i ve třetí třetině, kde už dochytával zápas David Pečinka. Bisons ještě ke konci trochu zabojovali, to už však bylo pozdě, a tak zaslouženě prohráli vysokým rozdílem. Branky za Bisons ve třetí třetině dával nejprve Jan Střelec a po něm Adam Schӧn. Arktic prostě umí. Co se dařilo v prvním zápase, ve druhém se nedařilo téměř nic. Důležité je, vzít si z prohry ponaučení a zapracovat na nedostatcích do zbývajících zápasů.

 

Sestava: Křístek (G), Pečinka (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Fojtů, Petřík, Kubík, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Mišun

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 7

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz