Úvod » Články

Poslední ligový turnaj sezóny - 2 výhry!

publikováno 26.04.2015 (aktualizováno 01.05.2015)

V neděli 26. dubna Bisons čekalo poslední - 14. kolo Olomoucké soutěže mužů. Jistota postupu už byla dána dříve, ale určitě chtěli Bisons nějaký ten bodík ještě urvat. V prvním střetnutí se postavili proti týmu FbC Playmakers Prostějov B a v druhém střetnutí proti týmu FBC Droždín B.

vs FbC Playmakes Prostějov B  8:3 (3:1, 2:1, 3:1)

Na první zápas nastoupil do branky Martin Levinský, a to proti soupeři, který poslední turnaje rozšířil svůj kádr a jeho hra se zákonitě zlepšila. Úvod příliš mnoho nepřinesl. V druhé minutě byli Bisons bohužel potrestáni douminutovým vyloučením za sekání. Nakonec však toto vyloučení přineslo branku do sítě Prostějova, když se po nahrávce Netočného prosadil sniper Víťa Petřík. Dlouho se hrálo vyrovnaně, přece jenom ale byli nebezpečnější hráči Bisons. Po nahrávce Vojáčka zvýšil vedení Martin Jochec. Toto vedení však nevydrželo dlouho, protože Prostějov snížil. Přibližující se konec první třetiny přinesl další vyloučení na straně Bisons, jenže i zde se povedlo dát Bisons gól, když se dvě vteřiny před koncem prosadil znovu Petřík. Začátek druhé třetiny měl stále Prostějov početní výhodu přesilové hry, jenže ještě před jejím vypršením v ní dostali druhou branku, tentokrát od Adama Schöna, který svoji střelu zavěsil pod břevno soupeřovi branky. Po chvíli se naskytla přesilová hra i pro Bisons, kterou se povedlo zužitkovat po skvělé střele z půlky hřiště od Ondřeje Šmotka. Soupeři se ještě ve druhé třetině povedlo snížit, ale také si připsal další oslabení, když byl atakován brankář Levinský. Tato přesilovka, trvající i na začátku třetí třetiny, však zůstala nevyužita. Polovina času třetí třetiny uplynula a Adam Schön dával obdobnou branku jako tu jeho první, když ho krásně našel Michal Kubík. Soupeř však po minutě zase snižil, přesto je vedení dostačující. Bohužel se objevily ze strany soupeře zbytečné a nebezpečné fauly, za které byl potrestán nejen trestnými minutami, ale také i dvěmi využitými přesilovkami. V první se prosadil potřetí Víťa Petřík a v druhé následoval Petříka do hattrick klubu Adam Schön. O vítězství tak bylo rozhodnuto.

 

vs FBC Droždín B  3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

V posledním zápase sezóny Bisons proti Droždínu, čili nastoupil první proti poslednímu. Do branky se postavil David Pečinka a mohlo se začít. První třetina se Bisons vůbec nepovedla, soupeř poctivě bránil v bloku, a díky štěstí a dobrým zákrokům Pečinky to bylo stále 0:0. Šance byli i na straně Bisons, ale míčku se nechtělo spadnout do brány soupeře. Druhá třetina měla bohužel ten samý průběh, i když se hra Bisons zlepšila, brankář Droždína držel svůj tým nad vodou. Blížil se konec třetiny a v ní se konečně podařilo Bisons prosadit, když Jochec našel Adama Schöna a ten se z příklepu nemýlil. 8 vteřin před koncem po krásné akci poslal Petřík nahrávku Jiřímu Netočnému, který neměl problém navýšit vedení na 2:0. Třetí třetinu už Bisons hráli lépe, ale po několika šancích se stále nedařilo skóre navýšit. Přesně minutu před koncem se to povedlo až Ondřeji Fojtů. Poslední zápas sezóny tak Bisons vyhráli s čistým kontem a následně po podání ruk soupeřům předali rozhodčí pohárek za první místo v lize. 

 

Děkujeme všem, kteří dojeli na poslední turnaj podpořit, ale i těm, kteří nás podporovali po celou sezónu, a jsme hodně šťastní z této první a vítězné sezóny!

 

Sestava: Levinský (G), Pečinka (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Fojtů, Mišun, Petřík, Kubík, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Jochec, Papežík, Adamík

Kategorie: florbal

Návštěv: 38862
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery