Úvod » Články

Proti rezervním týmům se zadařilo

publikováno 01.11.2015

První listopadový den naservíroval 3. kolo Olomouckého přeboru mužů, které se hrálo na hale ve Velké Bystřici. Bisons čekal v úvodu rezervní tým FBC Spartak Přerov D a po menší pauze další rezerva, tentokrát TEMPISH FBS Olomouc C. Očekávala se nelehká utkání proti oběma celkům.

vs FBC Spartak Přerov D  3:2 (0:0, 1:0, 2:2)

Důvěru na tento zápas dostal v bráně Martin Levinský. Bylo odstartováno a předvedená hra byla dosti opatrná z obou stran. Obrany pevně držely i brankářům přálo štěstí. Bisons se sice dostalo výhody  dvou přesilových her, a přestože početní výhody nebyly špatně sehrány, branku se vstřelit nepovedlo. Podle toho také skončila bezbranková první třetina, která navíc končila s další přesilovou hrou do druhé třetiny. Úvod druhé třetiny tedy přinesl pokračující přesilovou hru, kterou se povedlo zužitkovat po strefě Milana Hnízdila. Zbytek druhé třetiny žádný další gól nepřinesl a zdálo se, že mnoho branek v utkání nepadne. Třetí třetina tomu až do 8. minuty tomu napovídala. Adam Schön si šel odsedět dvouminutový trest, avšak oslabení dopadlo skvěle, když utekla dvojice Cagášek a Netočný a i s dávkou štěstí prvně zmiňovaný zvýšil vedení Bisons. Nedlouho na to vybídl Hnízdil Tomáše Papežíka, který se vyznamenal bezchybným zakončením. Do konce zbývala minuta a dvě sekundy, když byl vyloučen Cagášek a následnou přesilovku dokázal Spartak využít. Neuběhlo 6 vteřin od inkasovaného gólu a brankář Levinský smolně vyhodil míček, který byl zachycen dvojící útočících hráčů, kteří neměli problém situaci vyřešit. Po této brance jak v hororu přišlo další vyloučení na straně Bisons, nicméně se podařilo zápas dotáhnout do šťastného konce.

 

vs TEMPISH FBS Olomouc C  5:3 (1:1, 4:1, 0:1)

Olomouc první zápas suveréně vyhrála, takže se očekával těžký duel, při kterém se tentokrát postavil do brány Martin Křístek. Hra na obě strany se skvělou obranou a bez branek, tak by se dal charakterizovat úvod. To vše platilo do 9. minuty, než si sebevědomý Tomáš Papežík obhodil protihráče a následně se strefil přesně. Vedení však trvalo zhruba minutu, pak Olomouc snížila střelou, která propadla do brány a první třetila končila smírně. Druhá třetina začala skvěle, bylo třeba více střílet a zjednodušit hru, což uposlechl Adam Schön, a střelou nápřahem poslal Bisons znovu do vedení. Soupeř po pár minutách však znovu vyrovnal. Pak ovšem nastal úsek branek na straně Bisons, kdy se podařilo prosadit hned na třikrát. Nejprve v 7. minutě dorážel míček do brány Michal Kubík. V posledních dvou minutách hry se trefil Jiří Netočný po spolupráci s Danielem Šimanským, a po této akci se prosadil Milan Hnízdil střelou tahem. Vedení, se kterým šli do třetí třetiny Bisons bylo slibné. Hlavním cílem bylo udržet vedení a nepropadnout v obraně. Bohužel soupeř snížil již v 3. minutě. Naštěstí však po zbytek zápasu se povedlo předvést v obraně kvalitní výkon a udržet vedení do konce.

 

Proti zkušeným týmům se povedlo uhrát 6 bodů, a Bisons si tak zahráli proti všem šesti soupeřům z ligy, se 100% bodovým ziskem. Další turnaj se odehraje 15.11. v Hranicích na Moravě, kde budou Bisons v roli pořadatele.

 

Sestava: Levinský (G), Křístek (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Fojtů, Petřík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Jochec, Papežík, Kubík

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 8

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery