Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Rok 2015 zakončen úspěšně

publikováno 13.12.2015

Sobotní dopoledne v Olomouci se hrál poslední turnaj Olomouckého přeboru mužů v tomto roce. Bisons se nejprve střetli s týmem FBC Olomouc a po dvouzápasové pauze je čekal Spartak Přerov D.

vs FBC Olomouc  4:0 (1:0, 0:0, 3:0)

Na tento zápas byly připraveny tři útočné formace s Davidem Pečinkou v bráně. Od úvodu zápasu se Bisons prezentovali skvělou obranou, která v podstatě nepustila soupeře do vážnějšího zakončení, avšak v útočné fázi se příliš nedařilo prosadit nebo systematicky přejít do útoku. Dlouho se hrálo bez branek, toto prokletí však zlomil až v desáté minutě Martin Jochec, který krásnou indiviuální akcí s piruetou prostřelil brankáře. Druhá třetina odpovídala hře té první, ohrožení brány přišlo málem po vlastním gólu, když se odražený míček odrazil od obránce, ten ale Pečinka stihl instinktivně vyrazit. Bohužel v průběhu zápasu dostal zásah míčkem do oka Daniel Cagášek, pro kterého tak zápas skončil a potřeboval lékařské ošetření. Po tomto nešťastném zranění se začalo hrát na dvě útočné formace. V tomto vyšším tempu se Bisons dařilo, výsledky však přišly až ve třetí třetině. V té zazářil Milan Hnízdil, který si připsal hattrick. První zápas skončil vítězstvím i s premiérovým čistým kontem. 

 

vs FBC Spartak Přerov D  6:2 (4:1, 1:1, 1:0)

Druhý zápas čekal Bisons o poznání těžší soupeř. Do branky nastoupil zkušený Martin Křístek. Úvod zápasu se povedl na jedničku, protože hned v začínající druhé minutě se prosadil přízemní střelou k tyčce Milan Hnízdil. Pár vteřin na to zvýšil na 2:0 Martin Jochec. Bohužel při nahozeném míčku do brejkové situace  zahrál obránce Bisons hlavou, tudíž bylo nařízeno trestné střílení, které soupeř proměnil. Obrana Bisons však skvěle držela a tento výkon podpořil i skvěle chytající Křístek. V posledních dvou minutách první třetiny se prosadil nejprve Adam Schön, když se prosadil po zachycení vyraženého míčku, a následně se po spolupráci s Hnízdilem zaradoval po trefě Tomáš Papežík. Druhá třetiny začala přesilovou hrou, která byla započata na konci první třetiny, zůstala však nevyužita. Soupeři se podařilo snížit z přečíslení a od této chvíle byl více nebezpečnější. Naštěstí se dařilo po celou třetinu držet v obraně což pak vyústilo v gól Vojáčka, kterého našel Netočný. Třetí třetina začala naopak přesilovou hrou Spartaku, tu naštěstí Bisons přečkali bez úhony. Prosadil se tak v polovině třetiny Adam Schön a čas pomalu plynul k vítěznému konci. Minutu a půl před koncem byl ještě vyloučen Vojáček, nicméně na skóre se už nic nezměnilo, a po bojovném výkonu tak Bisons slavili další tři body.

 

Děkujeme všem fanoušků, kteří přišli podpořit a hlavně přejeme brzké uzdravení Danovi Cagáškovi! 

 

Sestava: Pečinka (G), Křístek (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Fojtů, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Jochec, Papežík, Štěpánek

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 6

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery