Úvod » Články

Bisons dovezli 6 bodů z Litovle

publikováno 24.01.2016

Brzké sobotní ráno 23. ledna čekala Bisons cesta do Litovle na 8. kolo Olomouckého přeboru mužů. První zápas v novém roce se měl hrát již v 8:00 proti pořádajícímu celku Orel Jednota Troubelice, a po jedno-zápasové přestávce se měly síly měřit s týmem FBC Olomouc.

vs Orel Jednota Troubelice  6:2 (2:1, 0:1, 4:0)

Na turnaji chybělo týmu pár hráčů, nejcitelněji centr Martin Jochec, i tak se ale povedlo složit tři rovnoměrně silné útočné formace. Do branky se na tento zápas postavil Martin Levinský, který poslední turnaj vynechal kvůli zranění. Soupěř hrál v malém počtu hráčů, tudíž poctivě bránil a snažil se těžit z brejkových situací. Hra Bisons bohužel nebyl příliš dobrá, soupeř byl z protiútoků nebezpečný, nad vodou držel Bisons hlavně brankář Levinský. Bohužel špatný výkon byl potrestán v 6. minutě hry, kdy soupeř z přečíslení skóroval. Vyrovnání přišlo vzápětí po střele Honzy Střelce. Ke konci třetiny se Bisons dostali konečně do vedení, když nahozený míček od Vojáčka dopravil do brány Jiří Netočný. Druhá třetina byla ze strany Bisons špatná, a tak se v ní radoval soupeř, když jedinou brankou v této třetině vyrovnal stav utkání. Do třetí třetiny došlo na redukci útočných formací, a tak hra vypadala o poznání lépe. Ve 4. minutě byl vyloučen hráč Troubelic za sekání + připadl na stranu soupeře další trest 2 + 10 minut za nesportovní chování. Tento moment byl zásadní, protože se povedlo využít 2x přesilovou hru. Nejprve se strefil Ondřej Šmotek a po něm Milan Hnízdil. Utkání se již dohrávalo v pohodě, s čímž přišli ještě další dvě branky do sítě soupeře po šikovné teči střely Šmotka od Adama Schöna a druhou branku Hnízdila. První zápas se tedy podařilo vyhrát, ale spokojenost s předvedenou hrou být příliš nemohla.

 

vs FBC Olomouc  9:2 (3:0, 2:2, 4:0)

Na druhý zápas přijel  soupeř v překvapivě malém počtu, kdy měl k dispozici pouze jednoho hráče na střídání. Do branky dostal důvěru David Pečinka. Soupeř byl nucen hrát na brejky, kterými párkrát zahrozil, nicméně branku nevstřelil. V půlce třetiny našel Schön Daniela Cagáška, který přihrávku zužitkoval a poslal Bisons do vedení. Po půl minutě přidal další branku přesnou střelou Honza Hradílk. Třetí gól dal střelecky disponovaný Milan Hnízdil. Při úniku byl faulován Ondřej Fojtů a rozhodčí nařídil terestné střílení. Na něj se postavil Hnízdil, ale brankář jej dokázal vychytat. Následná přesilovka byla bohužel nevyužita. Druhá třetina nezačala nejlépe, když soupeř snížil. S odpovědí přišel naštěstí Tomáš Papežík, který protlačil míček pod gólmanem Olomouce do brány. Dále zvyšoval střelou z obrany Ondřej Fojtů. Olomoučtí pak do konce třetiny ještě stačili snížit. Třetí třetina pak už přinesla góly na straně Bisons, když soupeř obdržel celkem čtyři branky. Hnízdil dával svoji druhou branku, po něm se prosadil obránce Jan Střelec. Druhou branku v utkání si připsal i Hradilík a stejně tak podruhé se strefil Papežík. Utkání už bylo dohráno v poklidu.

 

Cíl se povedl splnit a tím bylo 6 bodů. Přesto je třeba do dalšího turnaje, který se hraje 7. února v odpoledních hodinách v Přerově, pár věcí vypilovat.

 

Sestava: Pečinka (G), Levinský (G), Vojáček, Šmotek, Střelec, Fojtů, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Netočný, Šimanský, Kubík, Papežík, Štěpánek

Kategorie: florbal

Návštěv: 38856
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz