Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Infarktové zápasy přinesly 4 body

publikováno 20.02.2016 (aktualizováno 21.02.2016)

Třetí víkend po sobě se hrála kola Olomouckého přeboru mužů, tentokrát opět ve Velké Bystřici. Hned první zápas čekal Bisons souboj s přerovským Spartakem a po dvou zápasech s FBS TEMPISH Olomouc C.

vs FBC Spartak Přerov D  6:6 (1:0, 4:3, 1:3)

V prvním zápase proti Přerovu byl povolán do branky Martin Křístek. V úvodu se Bisons dařilo poctivě bránit a bohužel i nezužitkovat vypracované šance. Až ke konci první třetiny se trefil po naražení míčku od Šimanského Jirka Netočný. Druhá třetina začala parádně, nejprve se po přízemní střele prosadil Vojáček. Následně se role u první branky vyměnily a pod "víko" zavěsil Dan Šimanský. Po pár vteřinách hry přišlo skvělé střídání Daniela Cagáška, který nejprve zužitkoval přihrávku, kterou mu poslal Martin Jochec a následně po buly se dostal s míčkem za bránu, kde se chvíli rozmýšlel než se obtočil za bránou a prosadil se. Chvilková hluchá pasáž přinesla zbytečné vyloučení na straně Bisons a první gól Spartaku. Do konce třetiny Bisons stihli inkasovat ještě 2x z indiviuálních chyb. Třetí třetina byla tragédie. Soupeř dokázal vyrovnat! Vlastni gól nebo i nekoncetrovanost stála Bisons vysoké vedení. Do vedení Bisons dostal opět střelec Milan Hnízdil, ale ani to netrvalo dlouho, když po laksní srandartce byl soupeři darován protiútok, který zužitkoval. Závěr pak ještě přinesl drama, protože soupeř hrál přesilovku 5 na 3! V této přesilovce však branku nedal a body se dělily. Těžko pochopitelný výkon stál Bisons velmi dobře rozjetý zápas.

 

vs FBS TEMPISH Olomouc C  4:3 (0:1, 1:2, 3:0)

Stejně jako minulý víkend měl olomoucký tým kvalitní sestavu, což potvrdil i v zápase s Kojetínem, který vyhrál. A stejně jako minulý zápas, dostal proti tomuto soupeři důvěru v bráně Martin Levinský. Olomoučtí hráli dobře a Bisons často přehrávali, přesto gól dokázali vstřelit až v 9. minutě hry. Druhá třetina nezačala nejlépe, soupeř navýšil své vedení na 2:0 a v dalších minutách měl i výhodu přesilové hry, ta ale naštěstí využita nebyla. Ovšem oslabení na straně Bisons dopadlo skvěle. Vybojovaný míček poslal Netočný na Ondřeje Fojtů a ten se trefil pěkně do horního růžku branky. Bohužel minutu poté soupěř znovu odskočil do dvou brankového vedení, po chybě ve střídání Bisons. Pokud se mělo s výsledkem něco ještě dělat, tak nezbývalo než zabrat v poslední třetině. Čas plynul a kýženého snížení se nedostávalo. Až v 6. minutě pak nepříliš prudkou, ale zato mířenou střelou, dal branku Jan Hradilík. Po něm se ozval další nováček v týmu této sezóny - Jirka Štěpánek, který si poradil s umístěním míčku tam kam měl po souboji před bránou - bylo vyrovnáno. V 10. minutě se dostal k nahozenému míčku Daniel Cagášek, který ač bojoval proti přesile, se neskutečným způsobem uvolnil a prostřelil brankáře. V pomalu končící třetině soupeř zkoušel hru bez brankáře, ale  naštěstí se to povedlo ubránit. Vybojované tři body byly doma.

 

Sestava: Křístek (G), Levinský (G), Vojáček, Šmotek, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Jochec, Šimanský, Papežík, Štěpánek, Netočný

Kategorie: florbal

Návštěv: 38858
Dnes: 0
Online: 3

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery