Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Radost i zklamání z domácího turnaje

publikováno 14.03.2016

Dne 12. 3. 2016 pořádali Bisons turnaj 11. kola Olomouckého přeboru mužů v Hranicích. Hrálo se od 9:00 ve SC NAPARIA, když proti Bisons nastoupil tým Kojetína a druhý zápas tým Troubelic.

vs HC Jamajka Kojetín  5:2 (1:0, 2:2, 2:0)

První utkání nabídlo bitvu týmu ze špičky tabulky. Na tento důležitý zápas nastoupil do branky Martin Levinský. Začátek to byl velmi povedený, protože z první akce na bránu soupeře byla zahrána standartní situace, kterou krásně zužitkoval Martin Jochec. Další průběh přinesl další velké  šance, ale 2x zvonila pouze tyč soupeřovi brány. Neproměněné šance mohly mrzet, ale do konce třetiny se tomu tak nestalo. Druhou třetinu po pár minutách však začal lépe soupeř, když vyrovnal a následně se dostal do vedení. Až v 9. minutě se podařilo vyrovnat, když Vojáček posunul míček do úniku na Hnízdila, který se trefil přesně. Netrvalo to příliš dlouho a v poslední minutě druhé třetiny dostal Bisons do vedení Ondřej Šmotek. Ve třetí třetině několikrát velmi nebezpečně hrozil soupeř, ale brankář Levinský předváděl výborné zákroky, a vždy míček vytěsnil mimo bránu. Pro soupeře tak platilo pravidlo nedáš - dostaneš, protože se trefil již podruhé Martin Jochec. Po tomto gólu byl vyloučen Šmotek za hru na zemi, ale přesilovou hru se podařilo přežít a těsně před koncem vítězství pojistil Daniel Cagášek. Kojetín se tak povedlo konečně porazit a přiblížit se tak k vítězství v lize.

 

vs Orel Jednota Troubelice  1:4 (0:2, 0:1, 1:1)

Druhý zápas čekal Bisons tým s Troubelic, který bojovným výkonem získal bod od silného Kojetína. V brance dostal důvěru David Pečinka. Utkání ovšem ukázalo, že to nebude žádné rozdávání bodů zadarmo. Hned v úvodu se Bisons dostali do oslabení po dlouhém vyloučení, které ač bylo přečkáno bez úhony, dostalo soupeře na koně. Soupeř se tak dostal v 6. minutě do vedení a do konce třetiny jej navýšil na 2:0. V druhé třetině chtěli být Bisons aktivnější směrem na bránu, ale vůbec tomu tak nebylo, ba naopak byli aktivní ve vyloučení, když nastřádali další dva dvouminutové tresty, kdy ten druhý soupeř využil. Třetí třetina sice začala skvěle, když se trefil Daniel Cagášek, hrající ve skvělé formě. Jenže po třech minutách soupeř propálil z úhlu brankáře Bisons a dostal se už do slibného vedení. Dále následovala další dvě přísná vyloučení, a tak se Bisons nemohli dostat do žádného soustavného tlaku. Soupeř si zaslouženě připsal výhru a Bisons tak neukořistili plný počet bodů z domácího turnaje.

 

Sestava: Levinský (G), Pečinka (G), Vojáček, Šmotek, Fojtů, Střelec, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Jochec, Šimanský, Papežík, Kubík, Netočný

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery