Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Bisons si připsali 4 body do tabulky

publikováno 04.04.2016 (aktualizováno 07.04.2016)

Minulý turnaj, který byl bez účasti Bisons, přinesl definitivní rozhodnutí, že se tento tým umístí na prvním místě v lize. Nedělní turnaj v Olomouci 3.4. se tak mohl odehrát s čistou hlavou. Prvním soupeřem byl "domácí" tým FBC Olomouc a druhým tým Spartaku Přerov D.

vs FBC Olomouc  4:0 (2:0, 1:0, 1:0)

Tým Olomouce měl jenom 5 hráčů do pole, což předpovídalo klidný průběh zápasu. Hned ve druhé minutě se blížil k bráně soupeře Hnízdil, který naznačil střelu a následně nahrál volnému Jirkovi Štěpánkovi, který dal tak stý gól týmu v této sezóně. Soupeř se snažil útočit z "brejků" nebo se pokoušel vzít akci na sebe Moťka, který byl ale v soubojích většinou osamocen a nic výraznějšího z těchto akcí nevzniklo. Druhý gól Bisons vstřelil po pohledné kombinační akci Daniel Cagášek. Ze začátku druhé třetiny byl faulován u mantinelu unikající Štěpánek a Bisons si tak mohli zahrát přesilovou hru. Tu se povedlo využít, když nástřel na bránu dorážel Martin Jochec. Soupeř párkrát vystrčil růžky, ale neúspěšně, a tak už se nic zásadnějšího ve druhé třetině nestalo. Úvod poslední třetiny byl zase gólový, když se krásně strefil Milan Hnízdil. Konec utkání přinesl vyloučení ještě na straně Bisons, a 4 vteřiny před koncem soupeř zahrával trestné střílení, po hře vysokou holí Ondry Šmotka. Nájezd naštěstí proměněn nebyl a tak si mohl přerovský tým připsat vítěsztví v poměru 4:0, stejně jako tomu bylo minulé utkání na této hale.

 

vs FBC Spartak Přerov D  4:4 (3:1, 0:2, 1:1)

Ve druhém zápase byl Připraven na Bisons Spartak, který na toto utkání měl k dispozici zcela jinou sestavu než doposud. V utkání se dostal do vedení soupeř, ale za 3 minuty srovnával Adam Schön, když se obtočil kolem brány soupeře a dopravil míček na správné místo bekendem. Do konce třetiny se ještě zadařilo, když se do úniku dostal Milan Hnízdil, který s noblesou zakončil. Po chvíli se ještě strefil krásně Jirka Netočný, když jej našel Hradilík, který vybojoval míček v rohu. Druhá třetina však patřila soupeři, který dokázal vyrovnat, zatímco Bisons nevyužili v úvodu této třetiny přesilovou hru. V třetí třetině byl nejprve úspěšnější Spartak, když se dostal podruhé do vedení v zápasu. Naštěstí do minuty snižoval přesnou střelou v dobré formě hrající Daniel Cagášek. Pár vteřin před koncem se vyskytla ještě velká šance před bránou Spartaku, nicméně se body nakonec po právu dělily. 

 

Sestava: Levinský (G), Pečinka (G), Vojáček, Šmotek, Fojtů, Střelec, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Jochec, Šimanský, Papežík, Štěpánek, Netočný

 

"Hlavním cílem bylo uhrát obě utkání v poklidu, ale samozřejmě jsme je nechtěli vypustit. Cílem také bylo, aby si nejvíce zahráli hráči s nejméně zkušenostmi, což se dařilo. Jsem rád, že jsme neprohráli a veřím, že poslední turnaj zakončíme úspěšnou sezónu ziskem bodů." hodnotí turnaj hrající trenér Matyáš Vojáček.

Kategorie: florbal

Návštěv: 38856
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery