Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

V Šumperku první výhra v sezóně

publikováno 17.10.2016

Sobotní brzké ráno 15. 10. patřilo výjezdu na další turnaj Olomoucké ligy mužů do dalekého Šumperka, kde už od 8:30 měli nastoupit Bisons proti domácím. Po jedno-zápasové pauze pak čekal Bisons pikantní zápas s Lipníkem.

vs FbC Asper Šumperk B  2:6 (2:2, 0:4, 0:0)

Stejně jako minule šel na první zápas do brány Martin Levinský. Šumperk hned ze začátku Bisony zatlačil a už ve třetí minutě vedl 1:0. Skóre pak navýšil v polovině třetiny - 2:0. Naštěstí o odpověď se postaral Daniel Cagášek, který si přinesl formu z minulého turnaje. Nejprve jej našel v 9. minutě nahrávkou Jochec a v poslední minutě se mu podařilo prostřelit brankáře z úhlu. Druhá třetina začala bohužel katastrofálně, když během prvních dvou minut vedl soupeř zase o dvě branky. Do konce třetiny přidal Šumperk další dvě branky a výsledek nevypadal vůbec dobře. V poslední třetině soupeř polevil a Bisons jej přestříleli, ale bohužel efektivita byla nulová, a některé šance byly trestuhodně zahozeny. Na úvod turnaje se body získat nepodařilo, a bylo třeba do dalšího zápasu navázat na výkon z poslední třetiny, ovšem s efektivitou v podobě vstřelení gólů.    

 

vs FBC Cannibals Lipník  4:2 (0:2, 2:0, 2:0)

Martin Křístek v brance si šel zachytat proti týmu, kde začínal. Lipník přicestoval ve slušné sestavě, a tak se dal očekávat napínavý souboj. Od úvodního hvizdu začal soupeř zlobit, ale Křístek v brance odolával. Přece jenom však aktivnější Lipník při pomalu blížícím se konci první třetiny skŕoval a to hned dvakrát. Ve druhé třetině bylo nutné zapracovat na herním projevu. To se naštěstí povedlo a hned v první minutě se prosadil další odchovanec Lipníka - Martin Jochec. Ten samý hráč pak i vyrovnal a mohlo se začít od nuly. Bohužel Bisons pak trochu shodilo z tempa vyloučení, byť jej soupeř nevyužil. Rozhodovalo se tak ve třetí třetině, která už byla v režii Bisons. Přicházelo mnoho šancí Bisons, ale buď byly nevyužity, nebo ztroskotaly na brankáři Lipníka. Začínalo to připomínat poslední třetinu se Šumperkem. To se pak povedlo zlomit průnikem Honzy Hradilíka, který našel před bránou Víťu Petříka, který neměl již problém uklidit míček do brány. Podobná situace pak přišla, když se tentokrát prosmíkl kolem mantinelu Daniel Šimanský, který nabídl míček Víťovi Adamíkovi. Výsledek se již do konce utkání neměnil, přestože šancí bylo dost. Bisons tak mohli slavit první body v sezóně.

 

Příští turnaj se hraje 5. 11. v Hranicích na Moravě. Pokud Bisons budou produktivnější ve využívání šancí, tak se může povést přívezt bodíky do tabulky.

 

Sestava: Levinský (G), Křístek (G), Vojáček, Šmotek (C), Fojtů, Kubík, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Jochec, Šimanský, Petřík, Netočný, Brumlík, Adamík

Kategorie: florbal

Návštěv: 38863
Dnes: 0
Online: 3

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz