Úvod » Články

Špatný výkon v Hranicích

publikováno 10.11.2016

Sobota 4. listopadu hostila hranická hala NAPARIA přesunutý turnaj Olomoucké ligy mužů. První soupeř čekal Bisony z Mohelnice a druhý vyzyvatel byl tým Kostelce na Hané B.

vs FBC Mohelnice B  6:10 (2:2, 0:4, 0:0)

První zápas čekal Bisons soupeř z Mohelnice, který nevstoupil do sezóny zrovna nejlépe. Z dvojice brankářů dostal důvěru v bráně Martin Křístek. Do zápasu také nastoupila nová posila týmu - zkušený a řízný obránce Marek Havlíček. Soupeř začal mnohem lépe a v půlce zápasu vedl zaslouženě 3:0. Pozdní přistupování k hráčům nabídlo soupeři možnosti dovézt míček až do prázdné brány a dokonce jim Bisons dovolili uspět i v oslabení. Zápas byl bohatý na góly, když jich padlo celkem 16, bohužel více do brány Bisons. Soupeř vyhrál zaslouženě v poměru 10:6. Chyby ze stran Bisons se dosti opakovaly, ovšem za zmínku stojí aspoň produktivita první lajny (všech 6 gólů), ale i hattrick Vítězslava Petříka. Druhý zápas bylo sakra na čem pracovat.      

 

vs TJ Sokol Kostelec na Hané HK B  1:4 (1:0, 2:0, 2:0)

Druhý zápas nastoupil do brány Martin Levinský, ale celkově byl tým oslaben o odchod Petříka, Šmotka a Havlíčka, kteří z pracovních nebo rodinných důvodů museli tým opustit. Obrana Bisons se značně zlepšila, a to proto, že se dařilo plnit taktické pokyny. Hra se moc nepřerušovala a odměnou za snahu byl gól Adama Schöna, kterého našel Hradilík. První třetina proběhla tedy dle plánu. Úvod druhé třetiny ovšem nevyšel vůbec. Soupeř srovnal, když se obtočil kolem brány a zasunul do ní míček. Tato branka soupeře nakopla a pomohla mu se dostat do vedení. Přestože si šance borci z Přerova vytvářeli, gól nedali. Třetí třetina opět šťatnější pro soupeře, když odskočil na rozdíl dvou branek. Bisons měli mnoho šancí, ale vůbec nebyly proměňovány. Nepochopitelná gólová impotence nedovolila srovnání a ve hře bez brankáře už jen soupeř s poklidem potvrdil vítězství. Nejhorší na zápase také bylo, že si hráč Lukáš Brumlík zlomil nárt, a tím bude chybět týmu na několik týdnů.

 

Turnaj lze hodnotit jako velmi nepovedený a je třeba opravdu zamakat, pokud chtějí Bisons nějaký bodík do tabulky získat již příští víkend opět v Hranicích. Na závěr přejeme Lukášovi Brumlíkovi brzkou rekonvalescenci!

 

Sestava: Levinský (G), Křístek (G), Vojáček, Šmotek (C), Fojtů, Kubík, Hradilík, Hnízdil, Schön, Cagášek, Jochec, Šimanský, Petřík, Netočný, Brumlík, Adamík, Havlíček, Štěpánek

Kategorie: florbal

Návštěv: 38865
Dnes: 0
Online: 5

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
37 (55,2%)

  příklep...
7 (10,4%)

  golfák!
11 (16,4%)

  bekhend, ako pán
12 (17,9%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz