Úvod » Články

Zlepšená hra přinesla 3 body

publikováno 15.11.2016

Hned další víkend (neděle 13. 11.) po posledním turnaji Olomoucké ligy mužů čekaly Bisons další zápasy. Tentokrát byli Bisons v hranické NAPARII jako pořadatelé. Hned první zápas dne bylo na programu malé přerovské derby a následně čekal Bisons těžký soupeř z Libiny.

vs FBC Spartak Přerov Oldies C  9:2 (1:0, 3:0, 5:2)

Tento turnaj měli Bisons k dispozici 10 hráčů do pole a brankáře Martina Levinského. Matyáš Vojáček se přesunul pouze na pozici trenéra, hlavně i kvůli nedoléčenému zranění. K dispozici také nebyli Martin Jochec, Daniel Cagášek a Lukáš Brumlík, kteří zůstali na marodce. Početnější Spartak na Bisony vletěl, ale koncentrovaná obrana fungovala, což byla podstatná změna oproti minulému turnaji. V úvodu třetiny se dostali Bisons do oslabení, které využili na výbornou, když vněm utekl Víťa Adamík a se štěstím prostřelil brankáře. První třetinu se dařilo hrát bez chyb a do druhé se tak mohlo jít s klidnější hlavou. Druhá třetina začala skvěle, když se hned v úvodu prosadil Daniel Šimanský. První útočná formace ve složení Šimanský - Netočný - Petřík se činila, a centr Netočný přidal další dvě branky. Začátek třetí třetiny měl šťastnější soupeř. V oslabení, které pokračovalo z třetiny minulé, si Bisons dali vlastní gól a nedlouho na to po individuální chybě přišla další branka. Naštěstí se soupeři zápas zlomit nepodařilo a naopak vedení navýšil Adam Schön. Následný únik Netočného byl zastaven faulem a trestné střílení proměnil Marek Havlíček - nejnovější posila Bisons. Soupeř už zápas vypustil a další branku ze vzduchu dostal do brány dirigent Petřík, druhý gól přidal Schön a Havlíček. Utkání skončilo vysokou výhrou a Bisons si připsali důležité 3 body do boje o udržení.     

 

vs FBC Beerboys Libina  2:3 (1:0, 1:2, 0:1)

Druhý zápas čekal Bisons silný soupeř z Libiny, který se v prvním zápase proti Lipníku příliš nezapotil. Soupeř se během první třetiny dostal celkem třikrát na trestnou lavici, ale i tak potvrzoval roli favorita. Přesto se dařilo po první třetinu blokovat hodně střel a s blížícím se koncem přišlo využití přesilové hry, když střelu Šmotka tečoval Jirka Netočný. Ve druhé třetině naopak využil přesilovou hru soupeř, který také pomocí teče vyrovnal. Bisons dostal do vedení dobře hrající Daniel Šimanský, ale ke konci třetiny bylo opět vyrovnáno. Třetí třetina přinesla řadu vyloučení na straně Libiny, bohužel přesilová hra v této části zápasu byla tím méně povedeným ze strany Bisons. Netočný strefil horní konstrukci a slibnou šanci měl i Adam Schön, ale nepodařilo se mu brankáře překonat. Soupeř se tak ke konci třetiny dostal do vedení po tečované střele. Konec třetiny už drama nepřinesl, když byl velmi přísně vyloučen Netočný a prakticky už tak nešlo vyvinout finální tlak. Zápasu by možná slušela remíza, ale za předvedený výkon a nasazení mohli být Bisons spokojeni.

 

Turnaj se povedl, byť byly získány "jen" 3 body. Nasazení a předvedená hra může přinést ovoce v dalších turnajích, kde bude každý bod potřeba. Tak doufejme, že se Bisons nastartovali.

 

Sestava: Levinský (G), Šmotek, Fojtů, Kubík, Hradilík, Schön, Šimanský, Petřík (c), Netočný, Adamík, Havlíček, Vojáček (trenér)

Kategorie: florbal

Návštěv: 38859
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz