Úvod » Články

Vydřené tři body z Litovle

publikováno 27.02.2017

V sobotu 25. 2. čekal Bisons po delší pauze další turnaj Olomoucké ligy mužů, tentokrát v Litovli. První zápas čekal Bisons rezervní tým Mohelnice a druhý zápas zase silný tým Libiny. Cílem bylo dovést aspoň 3 body, to se povedlo, ovšem výkon nebyl příliš povzbuzující.

 

vs FBC Mohelnice B  6:5 (4:1, 2:1, 0:3)

Na úvod turnaje  Bisons nastoupili proti rezervnímu týmu Mohelnice, kde byla papírově větší šance urvat nějaký bod do tabulky. Do branky se postavila nová posila týmu – Jakub Štursa. Úvod vyšel náramně, protože již v první minutě vystřelil na bránu Petřík a jeho střelu tečoval Víťa Adamík. Následně získali  Bisons výhodu přesilové hry, kterou dokázali zužitkovat, kdy nastřelený míček dorazil do branky Adam Schön.  Po pár minutách se role obrátila, vyloučen byl za sekání Petřík, ovšem gólově se prosadili Bisons, když Adamík utekl všem a přehodil nohu brankáře – 3:0. Soupeř snížil, ale naštěstí přišla odpověď, když na opět tříbrankový náskok zvyšoval Schön. Druhá třetina pokračovala stejně dobře, jako první, když hattrick dokonal Adamík, a dokonce přidal i čtvrtou branku. Zdálo se být hotovo, přestože soupeř dokázal snížit na rozdíl čtyř branek. V třetí třetině nastal totální výpadek ze strany Bisons. Soupeř dokázal skórovat 2x v oslabení! A v půlce zápasu již prohrával jen o jednu branku po další chybě Bisons. Z jasného průběhu zápasu tak bylo zbytečné drama, kdy si sice Bisons připsali důležité 3 body, ovšem výkon z třetí třetiny byl velmi znepokojující.     

 

vs FBC Beerboys Libina  3:8 (1:4, 1:2, 1:2)

Druhý zápas čekal Bisons silný tým z Libiny, který se měl v případě vítězství dostat do čela Olomoucké ligy. Začátek zápasu přinesl hned branku Libiny, kdy jeden z útočníků zaspal v bránění a obránce soupeře si tak nikým nehlídán přiběhl pro míček a bez problémů jej usměrnil do brány. Následně skvěle vystřelil Petřík, ovšem jeho střela orazítkovala pravou i levou tyčku a do branky se jí už nechtělo. Nedáš – dostaneš, a Libina zvýšila vedení. V soubojích byla Libina daleko efektivnější a Bisons brzdily zbytečná vyloučení, takže se prohrávalo již 0:4. Těsně před koncem třetiny pouze snižoval Daniel Cagášek. Úvod druhé byl povedený, protože nahození Ondry Šmotka napálil do brány Vítězslav Petřík. Ovšem na to odpověděla Libina celkem rychle, a přidala další dvě branky. V třetí třetině už bylo prakticky rozhodnuto, sice po Šmotkově střele ze standartní situace se dostal míč do branky, ale tým Libiny opět přidal další dvě branky, a upravil tak skóre na konečných 8:3. Libina měla i výhodu sporně nařízeného trestného střílení, ale tuto šanci nevyužila a brankář Levinský si tak připsal zvládnutý nájezd. Pozitivum z turnaje mohou být první dvě třetiny s Mohelnicí (= 3 body) a zvládnutá oslabení, jinak je stále hodně věcí třeba zlepšit.

 

Sestava: Štursa (G), Levinský (G), Šmotek (c), Fojtů, Vojáček, Jochec, Cagášek, Hradilík, Schön, Petřík, Netočný, Adamík, Havlíček

Kategorie: florbal

Návštěv: 38863
Dnes: 2
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz