Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Z těžkých zápasů získán bod!

publikováno 14.03.2017

V neděli 12. března se hrálo další kolo Olomoucké ligy mužů v Olomouci na moderní hale ČAJKARÉNA. Na dobrém povrchu čekal Bisons nejprve druhý Kostelec na Hané B a poté domácí celek FBS Olomouc B.

 

vs TJ Sokol Kostelec na Hané – HK B  0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Úvodní zápas čekal Bisons tým Kostelce na Hané B, který okupoval druhou příčku v celkové tabulce. Do branky Přerova se postavil Jakub Štursa a k dispozici byly také tři útočné řady. Soupeř byl aktivnější, ale do větších šancí se dostal po chybách v přerovské rozehrávce, než vlastním dočiněním. Na bezgólovém stavu měl hlavně i zásluhu brankář Štursa. V první třetině gól nepadl, a to i po nevyužití přesilovek na obou stranách. V druhé třetině již ovšem přesilová hra byla využitu, bohužel soupeřem, který se prosadil z volného úderu. Soupeř byl aktivnější, nebezpečnější, ale Bisons bránili a nenechali mu nic zadarmo. Bohužel i přes skromné množství šancí ze strany Bisons se nedařilo brankáře Kostelce překonat. Ve třetí třetině tak stačilo jedno zaváhání, kdy byl zcela nepokryt při rozehrání hráč soupeře, který tak mohl bez problémů posunout míček do brány a bylo rozhodnuto. I přes prohru podali Bisons bojovný výkon, jen škoda pár chyb. Bylo to vlastně i poprvé v historii klubu, kdy tým nevstřelil branku během utkání.     

 

vs FBS Olomouc B  2:2 (0:1, 2:0, 0:1)

Druhý zápas nastoupil proti Bisons mladý tým Olomouce, který si v první zápase smlsnul na Litovli. Do nelehkého utkání dostal opět důvěru v bráně Kuba Štursa. Hrálo se opět hodně běhavě, s mnoha souboji. Soupeř měl míček na svých hokejkách déle, Bisons zase zvládali osobní souboje. První gól ale vsítil soupeř, když po průniku a následném zakončení nakonec míček propadnul do brány. Od druhé třetiny začínali Bisons daleko více zlobit, hlavně v brankovišti soupeře, kde se konečně povedlo prosadit, když se nejlépe zorientoval Vít Adamík – vyrovnáno. V obrovské šanci se objevil i Šimanský, ale neposlušný míček neposlal do odkryté brány. Blížil se závěr druhé třetiny, když náhle vybojoval Petřík míček a poslal jej obránci Marku Havlíčkovi, který jej zatáhl až na soupeřovu polovinu a nikým neatakován zakončil z dálky přesně pod ruku brankáře. Tlak domácích v poslední třetině stupňoval a odměnou jim bylo vyrovnání. V poslední minutě pak byli domácí vyloučeni. Následná přesilovka ze strany Bisons nebyla hrána aktivně dopředu, šlo spíše o to udržet remízový stav. Soupeře pak v jedné z posledních šancí musel takticky faulovat dobře hrající Jochec, ale naštěstí v následné početní výhodě už nebyl čas na ohrožení brány Bisons. Přerov si tak před domácím turnajem odváží z Olomouce bod, ale předvedl i bojovný výkon, na který může navázat.

 

Sestava: Štursa (G), Pečinka (G), Šmotek (c), Fojtů, Vojáček, Jochec, Cagášek, Hradilík, Schön, Petřík, Netočný, Adamík, Havlíček, Brumlík, Hnízdil, Kubík

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 6

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz