Úvod » Články

Report z druhého domácího turnaje

publikováno 04.04.2018

Od úvodního turnaje letošního ročníku Olomoucké ligy mužů v Přerově uběhlo pár měsíců a Bisons pořádali svůj druhý domácí turnaj v opět zde, v sobotu 31. března. Předposlední místo v tabulce a posledních 5 zápasů do konce. V úvodu čekal domácí rezervní tým z Mohelnice a poté lídr soutěže Kojetín. Domácí sestava na úvodní zápas čítala všechny dostupné hráče kromě nové akvizice Standy Škoríka. Naopak se v sestavě letos poprvé objevil navrátilec Petřík.

 

vs FBC Mohelnice B  4:7 (1:5, 1:1, 2:1)

Mohelnice měla být “lehčím“ soupeřem, ale jediné co bylo v zápase lehké, byl způsob, jakým soupeř střílel týmu Bisons góly, a to díky individuálním chybám a hlavně špatnému bránění. V rozmezí necelých 5-ti minut v první třetině vedla Mohelnice 5:0. Mírnou náplast přinesla do konce první třetiny jen trefa Petříka. Druhá třetina již nabídla jiný, vyrovnaný zápas. Bohužel slibné šance se podařit Bisons neproměnilo, a tak trestal po další individuální chybě při rozehrávce soupeř, byť se brankář Kuba Štursa činil, spoluhráči mu to prostě vůbec neusnadňovali. S dalším snížením náskoku soupeře přišel Vojáček, který se trefil z pozice obránce k tyčce. Poslední třetina začala lépe pro domácí, když v přesilové hře snižoval Ondra Šmotek a po pár minutách snížil na rozdíl dvou branek Martin Jochec. Bisons si pak vytvořili velmi slibné šance, ale bohužel nepřesnost nebo skvělý brankář soupeře již nedovolili další branku do mohelnické svatyně. Soupeř pak naopak pojistil vítězství gólem v přesilovce, a tak utkání skončilo výhrou soupeře. Bisons tak může mrzet hororová první třetina, nebyýt které mohlo být utkání daleko dramatičtější.     

 

vs JAMAJKA KOJETÍN  1:1 (1:0, 0:1, 0:0)

Druhý zápas čekal Bisons již nepříjemný soupeř z Kojetína, který okupuje první příčku celé soutěže. Jednalo se o velmi bojovné utkání, a pro diváky, kteří došli podpořit Bisons určitě i utkání zajímavé a pohledné. Soupeř měl více ze hry, ale po pár menších šancí na obou stranách se překvapivě první prosadil domácí tým, když Adam Schön vystřelil lehce za půlkou do brány Kojetina, a Petřík mezi tím clonil brankáři ve výhledu, který tak byl bezmocný. Hodně soubojů a boj o každý metr probíhal i ve druhé třetině. V této třetině nejprve Bisons přečkali první oslabení, bohužel v druhém oslabení se již tým Kojetina prosadil a vyrovnal. Třetí třetina tak začínala fotbalovým stavem 1:1 a pokračovala stylem hry v duchu těch předchozích třetin. Soupeř pomalu začínal více přitápět do kotle, ale buď podržel Bisons brankář David Pečinka nebo pomohla i občasná nepřesnost střel hostí. V poslední minutě utkání soupeř dostal výhodu přesilové hry, ale to se povedlo ubránit. Bisons tak urvali nečekaně bod s lídrem a dokázali, že pokud neztratí koncentraci a půjdou štěstí naproti, mohou odehrát vyrovnané utkání s kýmkoliv.

 

Do konce soutěže zbývá Bisons odehrát ještě 3 utkání na konci dubna. Čeká je dohrávka s Droždínem a na posledním turnaji ligy vyzvou tým Šternberka a Prostějova B.

 

Sestava: Štursa (G), Pečinka (G), Šmotek, Havliček, Vojáček (c), Grigárek, Hradilík, Schön, Petřík, Netočný, Fojtů, Jochec, Cagášek

Kategorie: florbal

Návštěv: 38857
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234 567
891011 121314
15161718 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery