Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Články

Z Litovle s 50% úspěšností

publikováno 19.11.2018

Třetí turnaj Olomoucké ligy mužů se odehrál v sobotu 10. listopadu na hale ZŠ Vítězná Litovel. První zápas se Bizoni utkali s rezervou FBC Mohelnice a druhý zápas je čekal C tým FBS Olomouc. Přáním bylo navázat na vítězná utkání z minulých kol.

 

vs FBC Mohelnice B  7:4 (2:1, 2:3, 3:0)

První zápas nás čekal tým, který se trochu smolně nacházel na posledním místě tabulky. Bizoni měli k dispozici plnou sestavu, včetně navrátilce Honzy Hradilíka. Od začátku utkání chytal v naší bráně David Pečinka a trenér Dadej se rozhodl využít do utkání 2 formace. Od úvodního hvizdu nabídlo utkání spíše oťukávanou, naštěstí se v 7. minutě prosadil Jakub Grigárek. Bohužel z bedení jsme se neradovali příliš dlouho, protože soupeř po minutě srovnal. A ve stejném duchu se podařilo po minutě misky vah opět převážit na stranu Bizonů, když se trefil do brány Víťa Petřík, svojí skrytou střelou z větší vzdálenosti. První třetinu tak vyhráváme a přichází druhá třetina, ve které začínají mít navrch mohelničtí. Vrcholem je pak sedmá minuta, kdy Mohelnice přidává v rychlém sledu dva góly a odskakuje do vedení o dvě branky. Nicméně to Bizoni nezabalili, a nejprve po trefě Standy Škoríka přidává vyrovnávací branku bekendem i Tomáš Jančařík - začíná se znovu. Ve třetí minutě poslední třetiny se dostáváme do vedení po parádní trefe zády k brance od Víti Petříka. Pak následuje série vyloučení, kdy nejprve si má jít sednout za faul na Petříka hráč Mohelnice, nicméně snad i kvůli přemotivovanosti za zbytečné oplácení jde spolu s ním Jakub Grigárek. Oslabení sice zvládáme dobře, ale pak se dostáváme do dalšího a to trvá až pomalu do konce utkání, kdy naskakují na naší straně další trestné minuty za nedovolenou vzdálenost. Poslední minutu utkání ale zvládáme bravůrně, kdy soupeři nejprve utekl Daniel Cagášek a potom Ondra Šmotek, a tím definitivně rozhodli utkání. Díky výhře se nám navíc podařilo zlomit nepříznivou bilanci z minulých dvou ročníků Olomoucké ligy, kdy se nám za celou sezónu nepodařilo získat více jak 14 bodů, a nyní po sedmi zápasech jich máme na kontě 15!   

 

vs FBS Olomouc C  4:8 (2:3, 1:3, 1:2)

Druhý zápas byl proti zkušenému týmu z Olomouce. Do naší branky se právě symbolicky postavil odchovanec Olomouce, Kuba Štursa. Již bohužel v první minutě se Olomouc dostává do vedení nečekanou střelou z voleje. Ihned však odpovídá svoji brankou Ondřej Fojtů. V sedmé minutě nás dostává do vedení navrátilec Honza Hradilík. Bohužel Olomouc rychle odpovídá a následně se i dostává do vedení. Ve druhé třetině se hraje nahoru a dolů, nicméně zatímco Bizoni tlačí do plných, Olomouc má přece jenom více volnosti. FBS tak dává další branku, o chvíli poté sice snižuje Jakub Grigárek to je ale do nás ve druhé třetině vše. Do konce třetiny tedy Olomouc dává další branku a hned v úvodu třetiny třetí přidává další. Sice ještě snižuje Petřík, když jej krásně našel Škorík, ale Olomouc dává na konečných 8 gólů do naší sítě. V sezóně tak prohráváme první zápas, přesto ale jedeme dál.

 

Další turnaj Bizoni odehrají 24. 11. na nové hale v Lipníku, kde pořádají svůj domácí turnaj. Soupeřem bude tám FbC Asper Šumperk B  a již podruhé v sezóně tým FBC TJ Tatran Litovel. 

 

Sestava: Štursa (G), Pečinka (G), Šmotek (c), Vojáček, Fojtů, Havliček, Grigárek, Schön, Škorík, Netočný, Cagášek, Jančařík, Petřík, Hradilík

Kategorie: florbal

Návštěv: 38840
Dnes: 0
Online: 8

Naši sponzoři a partneři

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
     123
4567 8910
11121314 151617
18192021 222324
25262728 293031
Nejbližší akce

Anketa

Váš preferovaný styl střelby?

  jedině tahem!
36 (54,5%)

  příklep...
7 (10,6%)

  golfák!
11 (16,7%)

  bekhend, ako pán
12 (18,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz